zondag 12 oktober 2014

11 januari 2013

6. Rock Solid 11 januari 2013 (Nieuwe begin)

Gelukkig Nieuwjaar Thema: Nieuwe kansen.

We verwelkomen iedereen. Een nieuw jaar vol goede voornemens of doe je daar niet aan? We komen nog even terug op de film the Woodcarver.

We beginnen met een spel. Allemaal terugtellend naar de overkant 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1. van de kamer lopen Dan komt de opdracht: Als je aan de overkant bent moet je alle getallen optellen en wie heeft als eerste het goede antwoord? Degene met het goede antwoord mag buiten een champagnefles (ranja) open knallen.

We bespreken met elkaar welke goede voornemens er wel of niet zijn en bespreken het thema van de avond nieuwe kansen

Bij oud en nieuw horen ook hapjes.
Hierna een spel met veel snoep. Het is de bedoeling om met satéprikkers en verschillende soorten snoep een zo origineel mogelijke traktatie te maken. Deze een naam te geven en aan de andere groep te presenteren. We hebben de snoepknoeper en het lullige snoepje.

Daarna mogen de snoepjes opgegeten worden en kijken we naar een filmpje van Ben Ketting over de Verloren Zoon. God is als die wachtende Vader. Hij houdt van ons. We mogen terug komen ook al vinden we zelf dat we het niet verdienen. Hij wacht en je mag opnieuw beginnen.

We praten nog even na en gaan dan samen een zelfgemaakte BOM maken. Geen gewone bom. Nee een zure bom, elastiekjes en satéprikkers. Welke groep kan de augurk het verst schieten?

De winnaar krijgt een prijsje en zo is de avond alweer voorbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...