zondag 12 oktober 2014

10 februari 2012

8. Rock Solid 10 februari 2012 (Op zoek naar God)

Thema: Op zoek naar God dl 2

Zoeken kan op verschillende manieren. Als je weet dat je iets zult vinden zal je ook beter op zoek gaan dan als je het niet zeker weet. En je moet ook weten wat je zoekt.

Eerst zijn we op zoek naar een zak snoep maar om op zoek te gaan mag je niet van je plaats komen. Dit blijkt toch heel erg moeilijk en de zak snoep is snel gevonden. Hieruit blijkt dat als je wilt zoeken dan moet je in actie komen.


We spelen een spel met het zoeken van foto's van bekende Nederlanders die ergens in het huis zijn verstopt. Er zijn drie groepen. Na een soort geheimschrift ontrafelen weten de groepen of ze iets zullen vinden of dat ze het niet zeker zullen weten. De ene groep zoekt een bekende mannelijke popster, groep twee een vrouwelijke vip en de derde groep weet eigenlijk niet waar ze naar op zoek zijn en ook niet of ze iets zullen vinden.

Hierna vertelt Diane haar verhaal over haar zoektocht naar God doormiddel van een filmpje.
Als afsluiting hebben we fotokaarjes op tafel liggen. Iedereen mag een kaartje uitkiezen met een afbeelding die aan God doet denken. Hoe zie jij God? Er komen verschillende verhalen.

Zo als mensen op zoek zijn naar God, zo is ook God op zoek naar ons.
En zo zijn we aan het eind van de avond gekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...